Over ons

 

Onze stichting, opgericht op 13 november 1997, werd geboren uit een diepe zorg voor bedreigde dieren in al hun vormen. Wat begon als een initiatief om hulp te bieden aan dieren in nood, groeide na meer dan 20 jaar uit tot een hernieuwde missie om het welzijn van dieren, voornamelijk in Nederland, te verbeteren.

Oorspronkelijk opgericht door mevrouw dr. Willy H. Metz, de heer Dieter Dahm en de heer dr. Bernhard L. van Beek, richtten wij ons aanvankelijk op het ondersteunen van dierenasiels in het Caribisch gebied, waar gebrek aan bescherming en zorg schrijnend was. Echter, door veranderingen in politieke omstandigheden en praktische obstakels werden onze oorspronkelijke activiteiten bemoeilijkt.

Na een periode van inactiviteit herrezen we in 2014, onder leiding van Willy Metz, samen met Ernst Jacobi en Rob van Tol. Onze nieuwe missie? Het verbeteren van het welzijn van dieren, bij voorkeur in Nederland, en alles wat daarbij kan helpen. We zijn vastbesloten om een positieve impact te maken en dieren overal een beter leven te geven.